Mutiara kata

Jul 25, 2009

doakan kami..

salam...

hari ni rs sedikit penat..tp kena semangat. kena keja lebih keras pasni. kami da ada kedai da..huhu, semakin bz lepas ni. byk nak kena settle kan. nak buat deco utk hiasan kedai sekali utk jualan. rsY bulan ni akan semakin bz.. terpaksa kurangkan aktiviti berhibur...

material kena cukup.. mcm ni la klu bisness baru nak membangun. sorry, nora blum sempat nak snap kedai kitaorang sbb masih dlm proses sekarang ni. nnti bila da semuanya ready, da ok, da lengkap br nora snap letak kat cni...

doakan kami berjaya harungi cabaran ni ye...

2 comments:

pijaberry said...

congrats nora!! siapa 'kami' tu?
p/s: ko cancel ka minta beli barang tu atau mo terus? sa senyap ni bukan apa tp menunggu ko ja :)

Lil' Sue said...

Nora...bz nampaknya ko nih...hehehhee...