Mutiara kata

Apr 29, 2010

BISNES SAMPINGAN

Sekarang ni saya buat bisnes sampingan wit my fren Lynda..jual shawl..tlg dia jd supplier..w/pun bz tp i'll try best...saya pun nak tambah pendapatan sedikit..cuma material nak dpt tu, payah skit. so, kena cari betul. so far, setakat ni okla..ramai gak berminat. sbb material mmg xrugi dr segi kualiti.

mnggu ni xbalik rumah. actually, sebelum ni, tiap2 mnggu saya akan balik rumah. dalam hati saya ni sangat rindu dgn suasana ranau...tp nak jimatkan belanja dlm sebulan. banyak nak guna duit skrg ni...sometimes, susah sgt nak kumpul duit, tp dlm masa yg sama, senang je duit mengalir macam air je. sedar2, duit dlm tgn da xseberapa..mngkin sbb saya ni d kategori kan dlm shoppaholic. sebab tu duit ble habis jap je...susahnya bila da mcm ni. tp sy tak la kronik sgt. masih ble tahan 'perasaan' tu. yg penting mata ni kena jaga...huhu

4 comments:

Jaja Yunizah said...

Nora...napa ngan mata ko??

~Nora~ said...

kenapa dgn mata sy???

Jaja Yunizah said...

kan ko tulis dlm entri tu 'yg penting mata kena jaga'....means??

~Nora~ said...

oo..hehehe..mata kena jaga supaya tak kuat shooping ja..nnti bengkok oo..nafsu berbelanja itu kadang2 lebih dr budget..ekekke...