Mutiara kata

Jan 17, 2009

Tree Of Heaven

Lee Wan & Park Sin-Hye


Petang-petang camni, layan drama korea " Tree Of Heaven "..adeh, apasal kebanyakkan citer korea ni sad ending..klu ikut hati yang jiwang kenkadang ni, mmg mngalir air mata tgk citer ni..tp mcm tak puas hatilah, LEE WAN ( watak utama sbg Jung Shu ) mati. banyak scene2 drg ni buat aku hampir2 sangat nak nangis. Mmg minat sgt ngn Lee Wan. Hahahah..kan best klu dia tau aku ni peminat dia dr Malaysia...
romantik sgt2

Well, dr dlu sampai sekarang, aku xpernah boring tgk citer korea. dari tgk citer hindustan yg bebalik menari sampai beberapa ekar, baju bertukar2..boring!!!! upps..jgn marah ya penggemar hindi movie. sori, aku tak minat sgt klu citer hindustan ni.. Lebih suka layan drama korea. :)


Lee Wan..hensem kan..:p abot mesti gelak sakan la ni...


xtau la napa giler bangat ngan citer korea.. rs mcm tension tu ble hilang tgk drama korea ni. Bukan nak bangga2 kan filem luar dari tempatan tp itula hakikatnya.

4 comments:

Leaemy said...

sy sukaaaaa korean drma hehe, tapi this one belum lagi sy tengok sebab sy tidak berpa suka tengok cerita sedi, mmg terasa sediiii betul kalau watak utama mati :P

~Nora~ said...

ko tgkla leaemy..best...w/pun sedih

Lil' Sue said...

Waaaa...sy banyak collection cerita Korea No...sayangnya..jauh..kalo x mesti ko suka....kan???Bleh pinjam2...

~Nora~ said...

hehehe..iya2..betul tu..