Mutiara kata

Feb 25, 2009

Pija suka lagu ni..aku juga suka..

Lagu ni buat aku tersenyum..buat hari ini ceria bagi ku..rupanya pija juga mnggemarinya, lalu aku juga mo share sama kamu semua..enjoy ya.!!
utk enjoy, sila klik kat link lagu ni..Superstar by Project Pop
- http://www.youtube.com/watch?v=RQmm2lIc7NM

dan jom kita mnyanyi bersama...

Andai aku Pasha Ungu
Semua wanita kan memburuku
Bila aku Ariel Peterpan
Kau yakin ngefans karena gua keren

Sexy badannya Mulan Jameela
Cantiknya dia seperti aku
Giring Nidji sahabat aku
Dekat denganku dialah aku

Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
Ku ingin engkau mencintaiku apa adanya

Reff:
Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Haa haa haaa… haa haa haaa…
Haa haa haaa… haa haa haaa…

Andai ku Letto wis pasti aku wong jowo
Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
Ku ingin engkau mencintaiku apa adanya

Back to Reff:

Kata orang ku mirip Glenn Fredly
Suara merdu, wanita jatuh hati
Namun semua itu hanya mimpi bagimu woohoo

Jadi semua itu hanya mimpi
Ya iyalaah masya ya iya dong
Duren aja dibelah bukan dibedong

Back to Reff:

Kamu bukan super, kamu bukan setar
Kalo digabungin kamu bukan supersetarr
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Haa haa haaa… Haa haa haaa…

2 comments:

iza pija said...

ni c ivy punya pasal la ni nora.. meja study dia sblh sy.. hari2 dia nyanyi lagu tu n suggest sa tgk.. apa lagi.. trus sa berangan karaoke ramai2 dgn lagu ni.. mesti gelak besar esp part c glenn kann.. hihi.. nora.. sa rindu sd sama ko

~Nora~ said...

pagi2, sampai opis..pasang lagu ni, ceria saja..saja mo ambik mood rajin, kena ceria2 kan..
pja, sy pun rindu uda sama ko..miss u too pija...