Mutiara kata

Apr 18, 2009

Jauhnya tempat posting...:(

salam...

Agak lama x update blog. rindu pla.. sori, bz sgt skrg ni.. nak bgtau ni w/pun mngkin ada yang xnak tau. Tempat posting, nora kena kat SK PEKAN TELUPID, TELUPID. Bhgn Pra Sekolah...mcm nak nangis je bila dapat surat penempatan. Mmg nangis pun bila dpt surat tu. Tgk nama tempat je, airmata mengalir. Bagi nora tempat ni jauh. Xtau keadaan kat cna camna...tp agak bernasib baik dr kawan2 nora yg lain dpt posting kat sekolah2 yang luar bandar. ada yg kena naik bot, coz sekolah jauh ke pedalaman. Ada kawan2 nasihatkan makan ubat malaria. Telupid ada malaria ke??? ni la kalau punya kawan2 yg sgt prihatin. terima kasih banyak2... ye, nora ingat nasihat kalian itu..:)

Kelmarin buat medical Check-Up.. beberapa urusan suda hampir selesai. Hari isnin ni g sekolah. Lapor diri.. tunggu member bg inform samada nak naik bas je ke atau keta sendiri. Nak drive gak sendiri tp xkena izin....so, menumpang la jawabnyer...ehhehe..bagi terer dlu baru bawa keta sendiri nnti.

Lepas ni agaknya nora jarang dpt update blog lg. tp nora janji, bila ada masa terluang, nora update.... k,la nnti ada nora update lg. pasni ada nak buat lg..mak suruh beli barang...

nota kaki : sy rindu kalian...

4 comments:

pijaberry said...

nora tahniah..
nda kisah la jauh mana pun..
byk tu pahala mendidik anak orang..
pas ni nda dpt la sd kita lepak2 d ice cool kan..
all the best

Lil' Sue said...

Congrats Nora...
Huhuhuhu..walaupun jauh..tapi mayb ada perkara baru yang menarik..
Things happened for a reason..nanti jgn lupa cerita pasal Telupid aa..sy penah pegi sana satu kali saja...
All The Best!!!
Chaiyo2!!!!

fifa said...

telupid?tidak jugak bah tu jauh...boleh jugak bah lari2 blk ranau tiap2 bln.;)

Melton Martin said...

Haha... ok juga bah tu kalau di Telupid. Dakat juga jalan raya... lama2 ko biasalah tu nanti...